ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΦΙΛΟΚΑΛΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ, ΚΤΗΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Κτήμα γάμου Φιλόκαλις

Για τις μέρες που ο καιρός το επιτρέπει το κτήμα γάμου «Φιλόκαλις» διαθέτει καταπράσινο εξωτερικό χώρο, με πετρόχτιστες λεπτομέρειες και άνετα έπιπλα κήπου, που θα προσφέρουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας την αίσθηση ότι είστε χιλιόμετρα μακριά από την πόλη, παρόλο που θα βρίσκεστε μόλις 35 λεπτά μακριά!

Ο εξωτερικός χώρος στο κτήμα γάμου Φιλόκαλις απαρτίζεται από διάφορα επίπεδα με γκαζόν όπου μπορείτε να διοργανώσετε το Welcome Drink για τους καλεσμένους σας, ενώ ακόμα το κτήμα διαθέτει ένα μεγάλο και οργανωμένο παιδότοπο που υπόσχεται κάθε είδους αθλοπαιδιές και ψυχαγωγία για τους μικρούς καλεσμένους.

ktimata-gamou-dexioseis-filokalis

Ο σχεδιασμός του κτήματος «Φιλόκαλις» είναι μοναδικός και ο πιο απαράμιλλος ανάμεσα σε όλα τα κτήματα γάμου για να σχεδιάσετε πολλές διαφορετικές θεματικές γωνίες, που θα εκπλήσσουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

Είστε στο κτήμα Φιλόκαλις στο Κορωπί, το πιο ξεχωριστό και ονειρεμένο από τα κτήματα γάμου σε όλη την Αττική με τις πιο φαντασμαγορικές αίθουσες δεξιώσεων για σας και τους αγαπημένους καλεσμένους, που θα παρευρεθούν στη δική σας μοναδική δεξίωση γάμου ή βάπτισης!

Comments are closed.

  • ΖΗΤΑΤΕ ΚΤΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ;Το κτήμα Φιλόκαλις πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές!