ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Γαμήλια δεξίωση

ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ – ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ

Η πρωτότυπη διακόσμηση μπορεί να απογειώσει τη Γαμήλια Δεξίωση, κάνοντας την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας ακόμα ομορφότερη. Ανάλογα με το ύφος και το θεματικό concept που έχετε επιλέξει, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις διακοσμητικές λεπτομέρειες της δεξίωσης, με τις παρακάτω ιδέες:

Ποτήρια και πιάτα σε διάφορα χρώματα 
Προτιμήστε εταιρίες catering που διαθέτουν πολύχρωμα σερβίτσια, εκτός από τα κλασσικά! Το χρωματιστό σας σερβίτσιο θα προσδώσει στυλ στα τραπέζια σας με τον πιο απλό τρόπο!

Πρωτότυπα Καρτελάκια θέσεων
Προσαρμόστε τα καρτελάκια θέσεων στο ύφος του προσκλητήριου και του θεματικού concept του γάμου σας. Μια καλή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε και εκφράσεις χιούμορ ή οικειότητας στα καρτελάκια, για να συντονίσετε τις θέσεις των καλεσμένων σας!

Κεριά σε διάφορα μεγέθη
Τα κεριά αποτελούν την πιο εύκολη λύση διακόσμησης σε κάθε διοργάνωση. Μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο αυστηρά γούστα, με τα διάφορα μεγέθη τους και χρώματα. Προτιμήστε κεριά με ελαφρύ άρωμα, ως μια ακόμα προσεγμένη πινελιά!

Πανιά
Τα πανιά είναι το δυνατό σας χαρτί στη διακόσμηση. Αν επιλέξετε μάλιστα πανιά σε έντονο χρωματισμό, θα κλέψετε εύκολα τις εντυπώσεις και θα αποφύγετε την επιπλέον επένδυση σε λοιπές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Είστε στο κτήμα Φιλόκαλις στο Κορωπί, το πιο ξεχωριστό και ονειρεμένο από τα κτήματα γάμου Κορωπίου σε όλη την Αττική με τις πιο φαντασμαγορικές αίθουσες δεξιώσεων για σας και τους αγαπημένους καλεσμένους, που θα παρευρεθούν στη δική σας μοναδική δεξίωση γάμου ή βάπτισης!

Comments are closed.

  • ΖΗΤΑΤΕ ΚΤΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ;Το κτήμα Φιλόκαλις πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές!