Πώς να επιλέξω το ιδανικό κτήμα για την δεξίωση του γάμου μου ή της βάπτισης του παιδιού μου!

Βασική προϋπόθεση για την επιλογή του ιδανικού κτήματος δεξιώσεων, απαιτεί από το ζευγάρι να γνωρίζει τί ακριβώς αναζητά.Αρχικά είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το μέγιστο budget που δύναστε να διαθέσετε σύμφωνα με τον αριθμό των καλεσμένων σας στο τραπέζι του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.
ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Έπειτα, αρκετά σημαντικό ρόλο για εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας, παίζει η τοποθεσία του κτήματος σε σχέση με την εκκλησία όπου πρόκειται να τελέσετε το μυστήριο. Όσο πιο εύκολη είναι η πρόσβαση στο κτήμα, τόσο το καλύτερο για τους καλεσμένους σας, καθώς δεν θα  κουραστούν για την εύρεση του την ημέρα εκείνη.

Ωστόσο, αν θέλετε μυστήριο και δεξίωση να γίνουν στον ίδιο χώρο, τότε αναμφισβήτητα το κτήμα δεξιώσεων που θα επιλέξετε, πρέπει να περιλαμβάνει εκκλησάκι. Η ημερομηνία τέλεσης του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, είναι άλλη μια παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψη. Δηλαδή, είναι αυτονόητο να υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία στο εκάστοτε κτήμα, πριν το επισκεφτείτε για να το δείτε από κοντά.

Αν η επιλογή της εκκλησίας δεν είναι καθοριστική για σας, είναι προτιμότερο να κλείσετε πρώτα το κτήμα για τη δεξίωσή σας και έπειτα την εκκλησία, καθώς μία εκκλησία μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά μυστήρια ημερησίως (σε διαφορετικές ώρες), ενώ ένα κτήμα, το πιθανότερο μία μόνο δεξίωση ημερησίως.

Στη συνέχεια ο χώρος θα πρέπει να είναι επαγγελματικός. Με τον όρο «επαγγελματικός» εννοείται πως θα πρέπει να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές  (εγκαταστάσεις – στέγαση σε περίπτωση κακοκαιρίας, προσωπικό – service, παιδότοπος κ.α.) προκειμένου να καταστήσει την ημέρα εκείνη μοναδική και αξέχαστη χωρίς λάθη και απρόοπτες καταστάσεις.

Επίσης, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ σημαντικός, καθώς χωρίς αυτόν, όσο ωραίος και να είναι ο χώρος, είναι αδύνατο να γίνει δεξίωση. Αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό και οι συνεργάτες του οποιοδήποτε κτήματος, είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζουν το γεγονός αυτό, είτε είναι γάμος, είτε βάπτιση ή ακόμα εταιρική εκδήλωση,  με σοβαρότητα, σεβασμό και επαγγελματισμό προς εσάς και τους καλεσμένους σας , όπως ακριβώς θα επιθυμούσαν να γίνει εάν επρόκειτο για την δική τους εκδήλωση.

Τέλος, είναι καλό να ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς σας το νωρίτερο δυνατό, είτε αυτή αφορά το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, προκειμένου να έχετε το χρόνο και τη δυνατότητα να συγκρίνετε μεταξύ των κτημάτων και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα και τις προτιμήσεις σας.Αυτά ως πιο σημαντικά, παρέα με κάποια άλλα πράγματα, είναι που θα πρέπει να δώσετε περισσότερη  προσοχή πριν την επιλογή του κτήματος δεξιώσεων, προκειμένου να έχετε μία επιτυχημένη δεξίωση που θα καταστήσει εκείνη την ημέρα αξέχαστη και μοναδική πριν το ξεκίνημα της νέας δική σας ζωής ή του παιδιού σας.

Είστε στο κτήμα Φιλόκαλις στο Κορωπί, το πιο ξεχωριστό και ονειρεμένο από τα κτήματα γάμου στο Κορωπί σε όλη την Αττική με τις πιο φαντασμαγορικές αίθουσες δεξιώσεων για σας και τους αγαπημένους καλεσμένους, που θα παρευρεθούν στη δική σας μοναδική δεξίωση γάμου ή βάπτισης!

Comments are closed.

  • ΖΗΤΑΤΕ ΚΤΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ;Το κτήμα Φιλόκαλις πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές!